Ismerd meg az Aloe Verát

 

 

 

Legtöbb termékünk elsődleges összetevője a cég által termesztett aloe vera. Az aloe verát évszázadokon keresztül alkalmazták különböző kultúrákban. Az ókori görögök, rómaiak, babiloniak, indiaiak és kínaiak a gyógyászatban használták. Az évek során az aloe verát (Aloinae) sok elnevezéssel illették: konzervált orvos, mennyei vessző, csodanövény, mennyei áldás, az élet növénye. Több mint 200 féle tápanyagot, ezen belül 20 ásványi anyagot, 18 féle aminosavat és 12 féle vitamint tartalmaz. A stabilizált aloéból a vállalat közel 200 féle terméket állít elő.

 

 

- Aloe italok:

A legkedveltebbek az aloe italok. A legtöbben nem is gondolják,  hogy az aloé géljét meg lehet inni. Nemcsak hogy meg lehet, de elfogyasztva hozzájárulhat a jobb életminőséghez.

Bővebben>>           Vásárlás>>

 

 

- Étrend-kiegészítők:

 A Forever étrend-kiegészítői táplálkozási kérdésekre minden területen választ adnak. Ez egy 20 milliárdos, gyorsan növekvő piac.
  Bővebben>>          
Vásárlás>>

 

 

- Személyi higiénia:

A Forever ezen a 23 milliárdos piacon olyan aloé vera alapú termékekkel jelenik meg, mint a fogkrém, sampon, dezodor, bőrápoló szerek, sőt, mosószer.
Bővebben>>          
Vásárlás>>

 

 

- Bőrápolás:

 Az emberek, akik figyelmet fordítanak bőrük épségére és szépségére, évi 4 milliárd USD- t költenek erre a célra.
  Bővebben>>          
Vásárlás>>

 

 

 

- Testsúly kezelés:

Mióta a legutóbbi kutatások rámutattak, hogy az Egyesült Államokban a korai elhalálozás második leggyakoribb oka a túlsúlyosság, azóta egyre több és több ember figyel oda táplálkozására és kondíciójára. Nem véletlen, hogy ez az egyik legnagyobb mértékben fejlődő iparág. A Forever testsúly programja nagyszerű segítséget jelenthet azoknak, akik figyelmet fordítanak testsúlyukra.
Bővebben>>           
Vásárlás>>

 

 

- A Sonya dekor-kozmetikumok:

A hölgyek évente 7 milliárd dollárt költenek kozmetikumokra. A Forever jelentős részt tudhat magáénak e piacból aloe vera alapú, páratlan dekor-kozmetikumainak köszönhetően. A cél az volt, hogy termékeink ne csak a szépséget szolgálják, de legyenek természetesen egészségesek is.
Bővebben>>           
Vásárlás>>

 

 

 

Termékkatalógusunkat >> innen << letöltheted.

 

A vásárlás a következőképpen történik: Keresd fel a webáruházat. Regisztrálj, és regisztráció közben add meg a következő termékforgalmazói kódot: 360000637666, Murányi László

 Ellenkező esetben nem tudsz vásárolni!

 

Az aloe vera italok